Arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Superskills Oy
Kalevankatu 31 A 14
00100 Helsinki

Jäljempänä Järjestäjä.


2. Arvontaan osallistuminen ja osallistumiskelpoisuus

Arvontaan osallistuvat kaikki superskills.fi sivustolla osallistumisaikana Suosittelun antaneet ja/tai Toimistohaun tehneet Superskills ID -tilin omaavat täysi-ikäiset yksityishenkilöt. Arvontaan osallistuminen on ilmaista. Suosittelun antajan tai Toimistohaun tekijän tietoja ei julkaista tai luovuteta kolmansille osapuolille ilman osallistujan lupaa.

Järjestäjän työntekijät ja heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua arvontoihin.


3. Osallistumisaika

Arvontaan osallistumisaika on 8.9.-15.12.2019. Arvonta suoritetaan 16.12.2019.


4. Palkinnot

Palkintona arvotaan 1 kpl 200€ (sis. ALV) arvoinen matkalahjakortti.


5. Voittajalle ilmoittaminen ja palkinnon vastaanottamien

Järjestäjä ilmoittaa voittajalle henkilökohtaisesti ja sopii palkinnon lunastuksesta. Palkinnot ovat lunastettavissa Järjestäjän ilmoittamana ajankohtana. Järjestäjällä on oikeus tiedottaa arvonnan voittajien etunimi, sukunimi ja asuinpaikkakunta superskills.fi-sivustolla, uutiskirjeessä ja Facebook-sivulla. Voittajan tiedottamisessa ei kerrota mitä yritystä osallistuja on suositellut tai minkä toimistohaun osallistuja on tehnyt.

Järjestäjällä on oikeus poistaa arvonnasta sellaiset osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi sekä osallistujat, jotka eivät ole rekisteröityneet omalla nimellään tai oikeilla tiedoilla.


6. Järjestäjän vastuu

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta arvontaan tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon.

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainituista palkinnoista. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi tuotteeksi.

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan sääntöjen muutoksina.