Hinnoittelu

MARKKINOIJALLE

HINTA*

 

Superskills ID -tilin luonti.

0 €

Liittyminen Superskills-palveluun on ilmaista. Liittyneen Markkinoijan tietoja ei anneta muiden käyttäjien tietoon ilman Markkinoijan lupaa. Käyttäjätietoja ei anneta tai myydä palvelun ulkopuolisiin markkinointitarkoituksiin.

Toimistohakukonsultointi - Soveltuu Markkinoijan tarpeiden pohjalta tehtävään objektiiviseen ja konsultatiiviseen Toimistojen vertailuun verkossa.

0 €

Toimistojen haku, tietopyynnön (RFI) tekeminen ja Toimistojen tietojen vertailu Superskills Scorecardin avulla on ilmaista. Tietojen pyytäminen ei velvoita Markkinoijaa ostopäätöksen tekemiseen.

Tapaamisten sopiminen Toimistojen kanssa.

0 €

Voit halutessasi sopia tapaamisen valitsemiesi Toimistojen kanssa helposti ja vaivattomasti.

Lisätietojen pyytäminen Toimistoilta.

0 €

Voit lähettää helposti lisätietopyynnön valitsemillesi Toimistoille palvelumme kautta.

 

TOIMISTOLLE

HINTA*

 

Superskills ID -tilin luonti.

0 €

Liittyminen Superskills-palveluun on ilmaista. Liittyneen Toimiston edustajan tietoja ei anneta muiden käyttäjien tietoon ilman kyseisen käyttäjän lupaa. Käyttäjätietoja ei anneta tai myydä palvelun ulkopuolisiin markkinointitarkoituksiin.

Näkyvyys hakutuloksissa ja mahdollisuus saada tietopyyntöjä (RFI). 0 € Liittymällä Toimisto on mukana Superskills-hakutuloksissa ja saa osaamiseensa kohdennettuja tietopyyntöjä.

Ensimmäisen tietopyynnön (RFI) avaaminen ja vastauksen lähettäminen.

0 €

Halutessaan Toimisto voi avata kiinnostavan tietopyynnön ja lähettää siihen vastauksen maksamalla hinnaston mukaisen avausmaksun. Avausmaksun maksettuaan tietopyyntö näytetään Toimistolle kokonaisuudessaan. Vastaamalla pyydettyihin lisätietoihin, Toimisto on mukana Markkinoijan shortlistalla. Tämä mahdollistaa uusien asiakkuuksien ja projektien saamisen, sekä Toimiston tunnettuuden ja mielikuvan parantamisen kohdennetusti Markkinoijille, jotka hakevat juuri Toimiston profiilin mukaista osaamista. Huom. Enintään 6 Toimistoa voi lähettää vastauksen yhteen tietopyyntöön.

Tietopyynnön (RFI) avaaminen ja vastauksen lähettäminen.**

100 - 500 €


* Hinta veloitetaan korttimaksuna. Hinnat eivät sisällä 24 % arvonlisäveroa.

** Superskills käyttää dynaamista hinnoittelumallia, avausmaksun hinta riippuu tietopyynnön sisällöstä ja kysynnästä.