Markkinointi- tai mainostoimistot
Helsinki, Suomi

Perustiedot

Olemme luova markkinoinnin palvelutoimisto, joka toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Aiemmin meidät tunnettiin Suomessa nimellä Zeeland Family. Suomessa toimimme 11 eri paikkakunnalla, lähellä asiakkaitamme. Kuulumme AMIN Worldwide -verkostoon jonka kautta palvelemme myös maailmanlaajuisesti.

Avidly on #tomorrowbound. Se merkitsee kasvua, muutosta ja kehitystä. Parempaa huomista, jota kohti menemme yhdessä asiakkaittemme kanssa. Tälle matkalle tarjoamme luovan markkinoinnin monipuolisimman palveluvalikoiman.

Palvelukokonaisuudessamme yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla päämäärätietoinen, tuloshakuinen markkinointi sekä seikkailunhaluinen luova työ. Menestykseen tarvitaan molempia.

Autamme asiakkaitamme markkinoinnin, mainonnan, viestinnän ja myynnin haasteissa. Yhdistämme monipuolisen asiakasymmärryksen, strategian, konseptien, luovan työn ja teknologian osaamisemme tulevaisuuteen suuntaavaksi kokonaisuudeksi. Elämme vahvasti tässä hetkessä, mutta teemme oikeita asioita tulevaisuutta varten. Katsomme kauemmas ja autamme asiakkaitamme varmistamaan menestyksensä myös huomenna.

Avidly merkitsee myös inspiroivaa työpaikkaa jo 250 intohimolla työhönsä suhtautuvalle markkinoinnin asiantuntijalle. Loistotyyppejä, ihan jokainen.

Y-tunnus: 2018481-2

Toimipaikka:
Konepajankuja 1
00510 HELSINKI
Suomi

https://www.avidlyagency.com/fi

Perustamisvuosi: 2006
Liikevaihto: 20 000 000 - 30 000 000 €
Henkilöstö: 250


Supervoimat

Strateginen suunnittelu ja konsultointi
Mainonnan tuotanto
Design
Digitaalisen markkinoinnin suunnittelu
Koulutus ja valmennus
Digitaalinen tuotanto
Mainonnan suunnittelu
Viestintä ja vaikuttajamarkkinointi
Sosiaalinen media

Palaa hakemistoon     Kokeile Matchmakeria