Blink Helsinki

Markkinointi- tai mainostoimistot
Helsinki, Suomi

Perustiedot

Olemme myyntiä rakentavaan markkinointiin erikoistunut suunnittelutoimisto. Yhdistämällä luovan brändi- ja sisältötekemisen analyyttiseen digiosaamiseen autamme suomalaisia yrityksiä - kuten Abloy, Atria, BLC, Digia, Elektria, Iceye, Musiikkitalo, Nordtreat, Peikko, SOK, Sokos Hotels, Viria, Westpro - kasvamaan ja saamaan aikaiseksi mitattavia tuloksia. Kasvun rakentamisessa olemme hyviä. Referensseinä mainittakoon: 70% myynnin kasvu (Atrian B2B/Food Service), 224% myynnin kasvu (Sokos Hotels, B2B), 540% liidimäärän kasvatus ja 80-kertainen ROI kanavatehokkuudessa (Westpro) ja 260% liidimäärän kasvu (Nordtreat).
Työskentelemme yritysjohtajien kanssa, jotka ottaa kasvun tosissaan ja haluaa löytää tehokkaampia ja ennustettavampia keinoja generoida myyntiä niin uusasiakashankinnan kuin lojaliteetin rakentamisen kautta. Tyypillisessä lähtötilanteessa johto on turhautunut siihen, että markkinoinnista ei saada täyttä potentiaalia irti. Oikeanlaisia ihmisiä ei tavoiteta tai saada kiinni niin, että ne voitaisi kääntää liideiksi. Ja edelleen, liidien tai voitettujen asiakkuuksien standaroituun hoivaamiseen ei ole olemassa mallia, joka toimisi ennustettavasti myynnin hyväksi.

Tätä haastatta taklaamme luomalla dataohjautuvia markkinoinnin malleja, jossa markkinoinnin ROI tulee näkyväksi.
Tässä pari esimerkkiä:
Nordtreat (dataohjautuvan markkinointimallin rakentaminen ekologisia puunsuoja-aineita tuottavalle yritykselle; verkkoliidien määrä +260%): https://www.blinkhelsinki.fi/referenssit/nordtreat
Bolt: suomalainen B2B/B2C-toimija, joka toimii Suomen lisäksi Euroopassa (myynnin kasvu +50%): https://www.blinkhelsinki.fi/referenssit/bolt
Westpro (rakennusfirma, jonka markkinoinnin ja myynnin mallin autoimme uudistamaan; liidimäärää kasvatimme 540%): https://www.blinkhelsinki.fi/blogi/westpro-paasi-ennatystuloksiin-uudistamalla-myynti-ja-markkinointimallinsa

Täältä löytyy lisää tietoa
- meistä: www.blinkhelsinki.fi
- palveluistamme: https://www.blinkhelsinki.fi/palvelut
- ajatuksistamme www.blinkhelsinki.fi/blogi
- ja muista esimerkkitöistämme: https://www.blinkhelsinki.fi/referenssit

Y-tunnus: 0590949-1

Toimipaikka:
Lönnrotinkatu 32 E 53
00180 HELSINKI
Suomi

http://www.blinkhelsinki.fi

Perustamisvuosi: 1985
Liikevaihto: 1 000 000 - 2 000 000 €
Henkilöstö: 13


Supervoimat

Strateginen suunnittelu ja konsultointi
Filmi-, valokuvaus- ja äänituotannot
Mainonnan tuotanto
Tutkimukset ja analytiikka
Design
Digitaalisen markkinoinnin suunnittelu
Koulutus ja valmennus
Digitaalinen tuotanto
Mainonnan suunnittelu
Viestintä ja vaikuttajamarkkinointi
Mediasuunnittelu ja -ostaminen
Sosiaalinen media
Asiantuntijavuokraus

Suositteluarvosana

Yhteistyö Blink Helsingin kanssa oli sujuvaa ja vaivatonta. Heti pitchauksesta alkaen Blink Helsinki erottautui hyvällä valmistautumisellaan, ”kotitehtävien tekemisellään”, innostuneisuudellaan ja ammattataidollaan.
Yhteistyön jatkuessa Blink Helsinki lunasti kaikki lupaukset ja odotukset.
Kaikki markkinointimateriaali, mitä heiltä on tullut, on ollut korkealaatuista, hyviä luovia ideoita hyödyntävää, laadukasta ja ammattitaitoisesti tuotettua. Lisäksi Blink Helsingin hinta-laatutaso on parempi kuin suurimmalla osalla muista alan toimijoista.
Yhteyshenkilöt ovat aina helposti saavutettavissa ja hienolla asiakaspalveluasenteella, jolloin yhteistyö Blinkin kanssa on mukavaa ja mieluisaa. Blink Helsinki osaa hienosti kuunnella asiakasta, mutta samalla myös sopivasti ohjata ja heillä on uskallusta kertoa, että mikä toimii ja mikä ei.
Blinkissä ollaan aina tietoisia uusimmista alan virtauksista ja osataan hienosti myös pitää asiakasta ajan tasalla ja kertoa uutuuksista ja trendeistä, niin, ettemme pääse jämähtämään mihinkään vanhaan.
Blink Helsinki ei ainoastaan tee mainontaa, vaan myös huolehtii myyntimme kehityksestä ja tarjoaa jatkuvasti uusia ideoita ja työkaluja myyntimme käyttöön. Tässä Blink Helsinki eroaa selvästi kilpailijoistaan ja tarjoaa paljon laajempaa ja kokonaisvaltaisempaa palvelua kuin muut.
Voin lämpimästi suositella Blink Helsinkiä kumppaniksi kaikkeen viestintään, markkinointiin, mainontaan ja brändin rakentamiseen!

Yhteistyö Blinkin kanssa on helppoa ja sujuvaa. He tekevät laadukasta työtä ja ovat brändäyksessä vahvoja osaajia. Aikataulut pitävät ja ovat luotettavia.


Toimitusjohtaja

Antti Tolonen

Antti Tolonen
antti@blinkhelsinki.fi
+358 50 348 0347

Lähetä viesti
Palaa hakemistoon     Kokeile Matchmakeria